مشاور انجمن میکروب شناسی ایران:
فرصتی برای شرکتهای تولیدی و دانشبنیان در نوزدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی
مشاوران انجمن میکروب شناسی ایران با اشاره به اینکه این کنگره برای مقابله با تحریمهای دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی ایران فرصتی برای تولیدکنندگان و شرکتهای دانش بنیان فراهم نموده است، بیان نمود: بازاریابی، تبلیغات و ارائه محصولات ارزشمند این شرکتها در حاشیه این کنگره انجام میگیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر علی زرگران، مسئول هماهنگی و پشتیبانی از شرکتهای دانشبنیان که تولید داخلی و بومی سازی آنها جهت رفع نیازمندی حوزه وسیع سلامت و جهت حمایت و تقویت از اقتصاد ملی امری محتوم و حیاتی است، در آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی اظهار داشت:این کنگره با حمایت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مادر دانشگاههای علوم پزشکی کشور، سایر دانشگاههای علوم پزشکی، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، انستیتوپاستور، مؤسسه رازی، نمایندگان مراکز پژوهشی و دانشگاهی مطرح چندین کشور اروپایی و آسیایی همچون کشورهای ایتالیا، فرانسه، فنلاند، انگلیس، استرالیا، پاکستان، عراق و نمایندگان فائو و سازمان بهداشت جهانی برگزار میشود.
وی افزود: همزمان با نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران، کارگاههای کاربردی و آموزشی متعددی به مدت ۳ روز از ۱۳ تا ۱۵شهریورماه برگزار خواهد شد و با توجه به تحریمها بر حسب وظیفه حرفهای ملی و علمی این بینش را داریم و بر این باوریم که برای حمایت از تولیدکنندگان و ارتقاء سطح کیفی و کمی تولیدات آنها همچنین رشد و شکوفایی اقتصادی در کنگره برنامهریزیهایی کردهایم. بنابر این از همه تولیدکنندگان به ویژه شرکتهای دانشبنیان دعوت میکنیم از این کنگره استفاده کرده و جهت بازاریابی، تبلیغات و ارائه محصولات ارزشمند خود به ویژه در حوزه میکروب، علوم آزمایشگاهی، سرطان و عفونتها اقدام کنند.
مشاور انجمن میکروب شناسی ایران خاطرنشان کرد: این کنگره از مهمترین و بزرگترین کنگرههای کشور بوده و فعالیت انجمن علمی میکروبشناسی در سطح جهان شناخته شده است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت mailto:i.s.microbiologyy@gmail.com و یا با شماره تلفن ۸۸۶۳۲۴۵۶، ۰۹۱۲۱۲۴۵۷۷۲، ۰۹۹۰۱۲۴۵۷۷۲ تماس حاصل فرمایند
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.